Client

Cu o experiență de peste 50 de ani în industria automotive, clientul nostru, cu sediul central în Austria, este specializat în producția de contactori, senzori, cabluri speciale și aplicații pentru voltaj înalt.

Provocare

Relocarea unor mașini de injecție, mese de lucru, testere și alte echipamente specifice fabricației de cablaje scurte (motor și senzori spate pentru parcare) la uzina din România, dintr-o secție în alta, la o distanță de cca. 15 km.

Proiect

Specialiștii Normandia execută lucrări la mașinile de injecție (ARBURG) și mașinile de răsucit cabluri (KOMAX). Lucrările includ deconectarea echipamentelor de la utilități (apă pentru răcire, curent electric și aer comprimat), demontarea mecanică pe componente transportabile (așezare în poziție orizontala a capetelor de injecție, demontarea unităților de răcire). După demontare s-a procedat la deplasarea componentelor la rampă, încărcarea acestora pe role de transport, încărcarea și ancorarea pe camion și descărcarea la rampă și deplasarea pe role către noul amplasament.

În cadrul aceluiași proiect, echipa Normandia execută instalația electrică de alimentare, suspendată pe tavan, traseul din țeava de inox și aluminiu pentru alimentarea cu granule a mașinilor de injecție, coborâri pentru alimentarea mașinilor cu aer, curent și apă de răcire și alimentarea buncărului cu granule.

Clic pe săgeată pentru a vizualiza galeria foto