Client

Clientul nostru cu sediul în Olanda, își desfășoară activitatea în industria automotive și face parte din Grupul devenit leader global în furnizarea de tehnologii și servicii, prezent pe piața din România de peste 20 de ani.

Cu aproape 450 de filiale și companii regionale, în aproximativ 60 de țări și 390.000 de angajați în întreaga lume, Grupul este dinamic în patru sectoare de activitate: soluții de mobilitate, tehnologie industrială, bunuri de larg consum și tehnologie pentru construcții și energie.

Provocare

Relocarea a două linii de producție din Tienen, Belgia la Sibiu, România.

Proiect

Ansamblul de lucrări  de realizat de către echipa de mecanici și electricieni Normandia, constă în deconectarea liniilor de la electricitate, apă și aer, demontarea mecanică pe componente în Belgia, încărcarea și ancorarea acestora pe camioane și transportarea acestora la Sibiu, România.
După descărcarea și introducerea componentelor în noua locație, tehnicienii Normandia realizează reasamblarea mecanică și electrică și acordă asistență la testele de funcționare ale celor două linii.

Produsele obținute pe aceste linii sunt componente utilizate la asamblarea ștergătoarelor de parbriz, pentru diverse branduri auto.

Clic pe săgeată pentru a vizualiza galeria foto