Normandia este o companie de servicii industriale, fondată la Brașov în anul 1992

Normandia este specializată în instalarea de echipamente, linii automate și roboți industriali, lucrări electrice, mentenanță și transfer industrial.

Echipele noastre intervin în cele mai multe țări din Europa, dar și în țări de pe alte continente.

Normandia este partener strategic Yaskawa

Normandia este partener strategic pentru România al concernului Yaskawa, unul din leaderii mondiali din domeniul roboticii și automatizărilor.

Acest parteneriat a fost inițiat în urmă cu câțiva ani, s-a consolidat prin instruirea unor ingineri Normandia la Yaskawa Academy, Germania, concretizat prin semnarea unui acord comprehensiv de reprezentare în România.

Certificări

Normandia este certificată ca furnizor de servicii de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) și este certificată, a implementat și aplică un Sistem de Management al Calității conform standardului ISO 9001:2015.

Certificat ISO 9001

Realizarea de instalații electrice și părți de instalații electrice.

ATESTAT ANRE

Pentru atestarea operatorilor economici care proiectează, execută și verifică instalații electrice.

Autorizație ISCIR

Reparare, întreținere și revizie la elavatoare.

Clasificarea categoriilor de lucrări industriale

Raportat la valoarea totală a proiectelor desfășurate în anul 2019, lucrările de montaj industrial se află pe primul loc în categoria lucrărilor realizate de Normandia.

Servicii

De la instalarea roboților, la montajul liniilor automate, mentenanță, lucrări electrice sau servicii de transfer industrial, specialiștii noștri vor face față provocărilor oricărui proiect.

Echipa Normandia

Rezultatele și parteneriatele de succes realizate de-a lungul celor 28 de ani de activitate au fost posibile datorită unei echipe de profesioniști. Echipele operative Normandia sunt alcătuite din tehnicieni experimentați cu următoarele specializări:

• mecanici;
• electricieni, electro-mecanici;
• instalatori;
• sudori;
• ingineri electroniști;
• ingineri automatiști;
• programatori industriali;
• ingineri de mentenanță;
• manageri de proiect.

Dinamica realizărilor Normandia

În ultimii ani Normandia a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri. Prevedem aceeași tendință ascendentă pentru următorii ani.

Dinamica personalului Normandia

Odată cu dezvoltarea constantă a companiei, ne-am extins și echipa de profesioniști. Astfel, numărul angajaților Normandia a crescut de la 39 în anul 2015, la 128 în 2020.

Descoperă detaliile celor mai recente proiecte Normandia.