Normandia este o companie de servicii industriale, fondată la Brașov în anul 1992

Normandia este specializată în automatizări industriale, în instalarea de roboți industriali, montajul mașinilor și echipamentelor industriale, instalații electrice, mentenanță și transfer industrial.

Echipele noastre intervin în cele mai multe țări din Europa, dar și în țări de pe alte continente.

Certificări

Normandia este certificată ca furnizor de servicii de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) și este certificată, a implementat și aplică un Sistem de Management al Calității conform standardului ISO 9001:2015.

Certificat ISO 9001

Realizarea de instalații electrice și părți de instalații electrice.

ATESTAT ANRE

Pentru atestarea operatorilor economici care proiectează, execută și verifică instalații electrice.

Autorizație ISCIR

Reparare, întreținere și revizie la elavatoare.

Clasificarea categoriilor de lucrări 2018

Raportat la valoarea totală a celor 205 proiecte desfășurate în anul 2018, lucrările de montaj și instalare industrială a echipamentelor se află pe primul loc în categoria lucrărilor realizate de Normandia.

Servicii

De la montaj industrial la mentenanță, lucrări electrice sau servicii de transfer de echipamente și linii industriale, specialiștii noștri vor face față provocărilor oricărui proiect.

Echipa Normandia

Rezultatele și parteneriatele de succes realizate de-a lungul celor 27 de ani de activitate au fost posibile datorită unei echipe de profesioniști. Echipele operative Normandia sunt alcătuite din tehnicieni experimentați cu următoarele specializări:

• mecanici;
• electricieni, electro-mecanici;
• instalatori;
• sudori;
• ingineri electroniști;
• ingineri automatiști;
• programatori industriali;
• ingineri de mentenanță;
• manageri de proiect.

Dinamica realizărilor Normandia

În ultimii ani Normandia a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri. Prevedem aceeași tendință ascendentă pentru următorii ani.

Dinamica personalului Normandia

O dată cu dezvoltarea constantă a companiei, ne-am extins și echipa de profesioniști. Astfel, numărul angajaților Normandia a crescut de la 39 în anul 2015, la 120 în 2018.

Descoperă detaliile celor mai recente proiecte Normandia.