Ne face plăcere să vă facem cunoscut noul nostru partener, MIWE la instalarea echipamentelor industriale. MIWE este producător de echipamente și tehnologii germane pentru industria panificației, renumit nu numai în Germania dar și în afara granițelor Europei pentru calitate, originalitate și inovație.

Adânc înrădăcinată în inima culturii pâinii, MIWE Michael Wenz GmbH este prezentă în fiecare colț al lumii cu filiale și rețele de distribuție și service pe tot globul. MIWE urmărește încă din anul 1919 să ajute clienții să obțină produse de panificație mai bune și să dezvolte afaceri mai bune prin inovație, expertiză tehnologică și asistență de calitate.

Instalarea echipamentelor

Inovația MIWE și experiența NORMANDIA s-au întâlnit în Viena, Austria unde echipele s-au concentrat pe instalarea echipamentelor destinate panificației industriale.

Instalarea echipamentelor

Suntem încântați de perspectiva unei bune colaborări cu MIWE și în același timp nerăbdători să schimbăm idei și să facem un pas înainte în ceea ce privește abordarea de noi proiecte.

Sperăm că acest parteneriat va fi avantajos de ambele părți și suntem onorați că avem oportunitatea de a pune în aplicare competențele și experiența noastră în acest domeniu.

Vizitează website-ul oficial al partenerului nostru MIWE!

 

Instalarea echipamentelor în industria alimentară, cu precădere în domeniul panificației industriale reprezintă deja o tradiție pentru Normandia. Proiectele noastre în această industrie au fost demarate încă din anul 2011 și continuă preponderent în prezent, lucrările de instalare industrială aflându-se pe primul loc în categoria lucrărilor realizate de Normandia.

Tehnicienii Normandia au experiența și competențele necesare pentru a răspunde oricărei provocări în materie de instalare industrială, fie că este vorba despre instalarea echipamentelor, a unor linii de producție sau a unei unități întregi de producție.

 

Contactează-ne pentru mai multe informații despre acest proiect, direct pe website-ul nostru sau la numărul de telefon alocat Departamentului nostru Comercial: https://www.normandia.ro/contact

Telefon:+40-745-077257

Te invităm să descoperi detalii despre cele mai importante proiecte de instalare a echipamentelor industriale: https://www.normandia.ro/instalare-echipamente-industriale-hoppegarten-germania