Normandia a stabilit și menține contactul cu organizațiile non-guvernamentale, asociațiile de caritate și fundații, cu implicarea angajaților Normandia în inițiative solidare.

Încurajăm angajații noștri să participe la acțiunile de responsabilitate socială favorabile atât dezvoltării lor profesionale în cadrul organizației cât și comunității în care trăiesc.

 

În fiecare an, Normandia susține Hospice Casa Speranței și sponsorizează evenimentele și marile competiții sportive cu rol important pentru comunitatea locală.

Hospice Casa Speranței, organizație non-profit înființată la Brașov în anul 1992,  a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România.

Normandia a susținut și anul acesta Hospice la crosul ,,Aleargă Tu pentru Ei”, Brașov 2018. Membrii echipei Normandia, formată de această dată și din copii, au alergat la cursele de 4, respectiv 2 km, uniți pentru cauza bolnavilor incurabili îngrijiți de Hospice.

Apreciem întreaga activitate a echipei Hospice de la Centrul Hospice Brașov și a voluntarilor atât de numeroși de la care învățăm cu fiecare întâlnire, despre empatie, entuziasm și dăruire.

,,Hospice schimbă viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grijă și compasiune oferite necondiționat, cu scopul de a dărui demnitate și speranță”.

 

Vizitați www.hospice.ro

 

La Normandia, suntem uniți pentru îndeplinirea angajamentelor noastre.