Pentru Normandia, anul 2018 a fost incontestabil, anul bunei comunicări și al punerii în valoare a relațiilor de durată.

 

O bună comunicare cu partenerii noștri.

Suntem încântați să avem parteneri cu care reușim să menținem relații excelente încă de la începutul activității Normandia.

Drept dovadă sunt unul din partenerii noștri francezi cu care Normandia instalează în întreaga Europă echipamente industriale, încă din 2011 alături de partenerul nostru român pentru care Normandia este furnizor exclusiv de servicii de mentenanță mecanică și electrică de 10 ani consecutivi.

Ne-a făcut plăcere să întâlnim noi parteneri în anul 2018, cu care continuăm colaborarea și în 2019.  Ei sunt lideri globali în diferite sectoare industriale precum industria alimentară, industria automotive, managementul deșeurilor etc.

 

O bună comunicare în afara granițelor țării și chiar a continentului.

În anul 2018, echipele de tehnicieni Normandia au finalizat proiecte în Franța, Germania, Belgia, Polonia, Slovacia, Suedia, Regatul Unit, Italia, Spania, Portugalia etc.

Am indrăznit să traversăm granițele Europei, iar echipa Normandia a ajuns în Canada pentru a instala echipamente destinate industriei alimentare.

Astăzi, ne aflăm în Africa.

 

O bună comunicare între membrii echipei Normandia.

Avem încredere în propriile forțe. Cu profesionalism și competențe diverse am abordat și finalizat cu succes  proiecte din ce în ce mai complexe.

Provocările au fost numeroase, dar favorabile pentru consolidarea relațiilor între membrii echipei Normandia. Grație profesionalismului și devotamentului lor, Normandia ocupă locul I la categoria Instalarea mașinilor și echipamentelor industriale în Topul CCIBV al Firmelor.

În plus, Normandia este a 6-a în Topul Național al Firmelor realizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

 

Doriți să aflați mai multe despre serviciile nostre?

Sunteți în căutarea unui partener în domeniul serviciilor industriale?

Suntem la dispoziția Dvs. pentru a vă oferi informații:

RO, FR, EN, DE

office@normandia.ro

+40-745-077257

 

Astfel, puteți deveni parte din povestea nostră de succes în 2019.