Normandia, furnizor de servicii apreciat de producători internaționali  de echipamente industriale

Parteneriatele noastre de lungă durată s-au construit pe încrederea clienților acordată echipei Normandia de profesioniști.

De 27 de ani, Normandia este un furnizor constant de servicii industriale. Am răspuns provocărilor numeroase și diverse și am reușit să finalizăm proiecte în majoritatea țărilor europene:  Germania, Franța, Austria, Elveția, Belgia, Italia, Portugalia, Suedia, Olanda, Norvegia, Ungaria, Polonia, Croația, Slovacia etc.

America de Nord și Africa, noi destinații pentru proiectele Normandia

Profesioniștii Normandia sunt pregătiți pentru orice provocare în materie de montaj de echipamente, de linii de producție sau ambalare pentru industria alimentară.

Suntem la curent cu inovațiile tehnologice ale partenerilor noștri, producători de echipamente de  ultimă oră, având oportunitatea de a executa alături de aceștia lucrări de instalare a unor linii de producție automate, la mari producători de produse de panificație din întreaga lume.

Boucherville este primul contact cu Canada, alături de Fritsch GmbH, la Bridor, producător și  specialist în produse de panificație și patiserie europene adaptate pieței nord-americane.

Al doilea este Toronto. Este un privilegiu pentru Normandia să instaleze echipamente împreună cu Fritsch în Toronto, pentru FGF Brands, una dintre cele mai prestigioase companii din America de Nord, pentru produsele sale de panificație.

Experiența în Canada continuă cu partenerul francez Mecatherm S.A..

 

De departe, una dintre cele mai mari provocări pentru echipa Normandia este proiectul Kenya (Africa).

În Nairobi, echipa Normandia intervine la lucrările de montaj mecanic și instalații electrice ale unor linii destinate industriei alimentare produse de W&P BakeryGroup, având un portofoliu impresionant de companii care satisfac pe deplin exigențele industriei panificației din întreaga lume.

 

CONTACTAȚI-NE, oriunde în lume s-ar afla proiectul Dvs.!

RO, FR, EN, DE

office@normandia.ro

+40-745-077-257