A VIII-a Ediție a manifestării ,,Zilele Educației Mecatronice’’ desfășurată în perioada 16-19 mai 2017 la Brașov și organizată de Universitatea ,,Transilvania’’ din Brașov prin Facultatea de Design de Produs și Mediu și Departamentul Design de Produs, Mecatronică și Mediu, s-a încheiat cu succes pentru echipele reprezentative ale Universității ,,Transilvania’’.

Clasamentul final de la Festivitatea de încheiere a manifestării și de premiere a câștigătorilor din 19 mai, a poziționat echipele Universității ,,Transilvania’’ pe locul I la 4 din totalul de 6 competiții, în fața echipelor reprezentative ale centrelor universitare ca Universitatea Politehnică din București, Universitatea Tehnică ,,Gheorghe Asachi’’ din Iași, Universitatea din Craiova sau Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

 

Toți câștigătorii premiilor I, II și III de la toate competițiile amintite mai sus au primit de la Normandia S.R.L. câte un pachet cadou.

Normandia apreciază pregătirea de excelență în domeniul mecatronic a studenților Universității ,,Transilvania’’ din Brașov și felicită toți premianții și coordonatorii, câștigători deopotrivă.

Clic pe săgeată pentru a vizualiza galeria foto

 

La Concursul Național de Realizări în Domeniul Mecatronicii, sponsorizat integral de Normandia, locul I a fost ocupat de MARIUS VICTOR RAFIROIU student al Universității ,,Transilvania’’ din Brașov, cu lucrarea ,,Sistem autonom de interceptare a unor ținte mobile – cu lansator balistic electromagnetic și computer vision’’.

Locul I la Olimpiada Națională de Mecatronică, Secțiunea Sisteme Mecatronice a fost ocupat de echipa Universității ,,Transilvania’’ din Brașov formată din ROBERT MAROSI, MIHAIL BUZEA și ALEXANDRA JIPA.

La Concursul Național de Sisteme Mecatrocine de Zbor fără Pilot, Secțiunea Indoor, câștigătorii locului I sunt studenții SIMION BARNA și TAMAS BONCZIDAI de la Universitatea ,,Transilvania’’ din Brașov.

Locul I la Concursul Național de Sisteme Mecatronice de Zbor fără Pilot, Secțiunea Outdoor a fost câștigat tot de Universitatea ,,Transilvania’’ din Brașov cu echipa VLAD CHIOVEANU și BOGDAN PREDA.

La Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, OANA ANDREEA RUȘANU studentă a Universității ,,Transilvania’’ din Brașov, autoarea lucrării  ,,Aplicație de tip interfață CREIER-COMPUTER bazată pe controlul unor roboți mobili prin intermediul clipirilor de la nivelul ochilor’’, a ocupat locul II.

La Olimpiada Națională de Mecatronică, Secțiunea Roboți Mobili, echipa reprezentativă a Universității ,,Transilvania’’ formată din LAURENȚIU DRAGAN și PAUL OSTAFE a ocupat locul III,  locurile I și II fiind ocupate de Universitatea ,,Lucian Blaga’’ din Sibiu, respectiv Universitatea Politehnica din București.