Client

Partenerul nostru pentru acest proiect este societatea franceză T’ORREM specializată în servicii de transfer, relocare și reamenajare industrială.

Provocare

Demontarea unei linii automatizate KAAK, destinată producției de pâine toast (,,pain de mie’’) și încărcarea modulelor demontate în camioane, pentru transportul în Tunisia.

Proiect

Linia este demontată la fabrica din orașul Witten, Germania și apoi încărcată în camioane, cu destinația Tunisia.

Lucrările sunt derulate pe parcursul unei luni de zile, de către o echipă de 6 tehnicieni Normandia, formată din 3 mecanici și 3 electricieni.

La interior, echipa Normandia izolează spațiul de celelalte unități de producție, iar după deconectarea electrică a liniei de producție, demontează dospitorul, banda și panourile termoizolante din oțel inoxidabil ale cabinei, pe module transportabile.

Dintre componentele liniei de producție, mai sunt demontate de către tehnicienii de la Normandia, buncărele de făină. Fiind agabaritic pentru încărcare, garajul pentru tăvi este împărțit în două încărcături.

Tăvile scoase manual și lanțurile se asamblează, iar împreună cu toate modulele demontate sunt ambalate în folie și securizate în vederea transportului.

La exterior, tehnicienii de la Normandia demontează instalația de răcire, cu macaraua.

Întreaga linie de producție va fi expediată și remontată în Tunisia.