Client

Clientul nostru este lider mondial în designul, dezvoltarea și producția de componente metalice OEM pentru industria auto. Deține 89 de unități de producție și 11 centre de cercetare în întreaga lume.

Provocare

Instalarea unei linii de producție de șasiuri de ultimă generație pentru automobile, în Germania. Linia este compusă din 85 de roboți (26 de roboți de manipulare și 59 de roboți de sudură), benzi transportoare și canale de cabluri la sol și aeriene.

Proiectul

Normandia realizează întreaga instalație electrică și pneumatică pentru linia de producție.
Spațiul din uzina germană fiind restrâns, pentru optimizarea instalării am decis să realizăm canalele de cabluri la hala noastră de producție din Brașov. Am realizat confecționarea celor peste 1 km de canale de cabluri într-un interval de 6 săptămâni și le-am expediat către Germania.
Echipa noastră de specialiști în instalații electro-penumatice s-a deplasat să le recepționeze și a demarat instalarea roboților.
Instalarea acestei linii se derulează între începutul lunii noiembrie 2016 și sfârșitul lunii ianuarie 2017. Linia de producție va deveni operațională la sfârșitul anului 2017.