Client

Mecatherm SA, lider mondial în fabricarea de echipamente destinate panificației industriale.

Provocare

Montajul mecanic și instalația electrică pentru o linie de producție automatizată, în Hoppegarten, Germania.

Proiect

Lucrările de montaj mecanic și instalațiile electrice sunt executate de echipele Normandia formate din 6 mecanici și 6 electricieni, în cadrul unei fabrici de produse de panificație din Hoppegarten, Germania.

Tehnicienii de la Normandia instalează linia de producție automatizată și setează parametrii sistemelor de ultimă generație în domeniul panificației industriale: sistem de dospire, cuptor, sistem de răcire, sistem de curățare și recirculare a tăvilor în fluxul tehnologic.

Mecatherm dezvoltă, produce și instalează cuptoare, echipamente și linii de producție automatizate destinate produselor de panificație industrială, în lumea întreagă.

Colaborarea Normandia cu Mecatherm a început în anul 2011, o dată cu instalarea mecanică și electrică a unei linii industriale de producție la Câmpia Turzii, România. De atunci, echipele de tehnicieni de la Normandia intervin în țări precum Franța, Belgia, Olanda, Germania, Elveția, Italia, Polonia, Turcia, cu lucrări de montaj pentru diverse tipuri de echipamente destinate panificației industriale, produse de Mecatherm. Normandia a devenit, astfel, partener de încredere pentru Mecatherm.

În prezent, Normandia desfășoară împreună cu Mecatherm, noi lucrări de instalare și intervenții post-vânzare pentru companii renumite în domeniul panificației industriale.

Clic pe săgeată pentru a vizualiza galeria foto