Client

Cu peste 60 de ani experiență în domeniu, clientul nostru cu sediul în Barcelona, Spania, se află printre liderii mondiali specializați în soluții integrate pentru tratarea suprafețelor, oferind tehnologii inovatoare și echipamente avansate care satisfac cerințele din industria tratării suprafețelor.

Provocare

Instalarea în România a unei linii de vopsire industriale pentru piese auto interioare, compusă din 3 roboți Fanuc, din care unul pentru curățarea pieselor cu CO2 și doi pentru lăcuirea și vopsirea pieselor, funcționând cu 110 motoare controlate prin PLC, din care 25 pentru ventilație și recircularea aerului ca agent termic și 85 pentru rețeaua de conveioare.

Proiect

Având în vedere dimensiunile și complexitatea proiectului, echipa noastră formată din 4-8 tehnicieni printre care electricieni, mecanici și ingineri automatiști execută o gamă largă de lucrări precum montajul mecanic al liniei de vopsire industriale, instruirea personalului, verificarea și supervizarea liniei de vopsire industriale, instalarea electrică și punerea în funcțiune.

Dimensiunile liniei de vopsire sunt impresionabile, fiind a doua în Europa ca mărime, întinzându-se pe o suprafață de peste 880 m2. Este dispusă pe 4 nivele (subsol, parter, nivel acoperiș și nivel tehnic pentru controlul agentului termic).

Asigurăm controlul ansamblului de elemente ale liniei prin intermediul interfețelor instalate pe cele 3 desktop-uri interne, precum invertoarele, pompele de apa, cuptoarele, pompele pentru substanțele chimice pentru rețeaua de apa internă cu circuit închis, RTO, chillerele, manometrele analogice. Specialiștii noștri soluționează erorile electrice, mecanice sau de programare și tratează cu succes toate problemele de sistem apărute, propunând soluții tehnice pentru a crește eficiența liniei înainte de predare.

În plus, echipa noastră asigură instruirea personalului clientului, pentru utilizarea corectă a liniei în conformitate cu standardele tehnice, supervizând implementarea acțiunilor corective și monitorizând personalul pe durata funcționării liniei.

Normandia va oferi în egală măsură asistență pe durata perioadei de garanție de 1 an.