Client

Partenerul nostru este compania franceză RIBAUT SAS, specializată în servicii de inginerie electrică, mecanică și climatizare.

Provocare

Lucrări electrice industriale la centrul logistic din Saint-Mard, departamentul Seine-et-Marne, Franța.

Proiect

Normandia este partener Ribaut SAS constant în proiectele de instalații electrice pentru construcții industriale. Împreună cu Ribaut SAS, echipele de electricieni de la Normandia realizează din anul 2015 lucrări electrice complexe și de durată, în mai multe departamente din Franța: Loire, Puy-de-Dôme, Saône-et-Loire, Rhône, Seine-et-Marne etc.

În perioada octombrie 2017-martie 2018, mai multe echipe formate din 15-20 electricieni de la Normandia execută lucrări electrice la două clădiri în cadrul unui centru logistic din Saint-Mard, Franța.

Cu o suprafaţă de peste 36.000 m², centrul logistic din Saint-Mard, situat la 32 de km de Paris și la 9 km de aeroportul Roissy-CDG, este o platformă logistică modernă, cu facilități și dotări de ultimă generație.

Lucrările executate de echipele Normandia includ montarea de trasee de cabluri, de sisteme de bare capsulate pentru iluminat, montarea şi conectarea tablourilor electrice de distribuţie. Electricienii de la Normandia lucrează la instalarea şi racordarea corpurilor de iluminat şi a iluminatului de siguranţă. Lucrările mai includ și cablarea rampelor de încărcare/descărcare şi a porţilor exterioare, precum și cablarea sistemului de iluminat exterior şi a porţilor de acces.

Cooperare cu partenerul nostru francez, Ribaut SAS continuă cu noi proiecte de instalații electrice industriale în anul 2018.

Clic pe săgeată pentru a vizualiza galeria foto