Din 1992, Normandia este furnizor constant de servicii pentru industria tipografică

În cele aproape trei decade de activitate, Normandia a vândut, instalat sau transferat întreaga gamă de echipamente destinate industriei tipografice, utilaje noi sau de ocazie. Numeroase proiecte au avut ca obiect transferul și instalarea de mașini de tipar offset rotativ.

Din 1992, Normania este an de an implicată în proiecte complexe pentru industria grafică. Am demontat și reinstalat mașini de tipar offset în coli, rotative precum MAN Lithoman III și IV, MAN Rotoman, ghilotine pentru hârtie și carton, diverse echipamente de finisare sau periferice. Clienții noștri sunt nume importante în piața de profil, atât din România cât și din străinătate: Euro Druck Services, Infopress Group, MegaPress, Coprint, Intact, ABC Impex, Abramo Italia etc.

 

Mentenanță 24/7 pentru mașini de tipar Lithoman

Colaborarea nostră cu EDS Romania S.A. este una dintre cele mai importante parteneriate din activitatea Normandia. În 2008, anul fondării EDS Romania, după lucrările de construcție a tipografiei în apropiere de Brașov, Normandia montează pentru EDS două mașini tipografice.

EDS Romania devine tipografia leader pe piața românească de tipar comercial, iar Normandia unicul  furnizor de servicii de mentenanță al acesteia.

În prezent, Normandia asigură servicii continue de mentenanță pentru EDS. Activitățile de mentenanță preventivă și corectivă pentru mașinile de tipar Lithoman  sunt asigurate de  o echipă de 15 tehnicieni electromecanici dedicați, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Răspundem intervențiilor, la solicitarea EDS, în caz de opriri accidentale în urma unor avarii ale echipamentelor.

Inspecții în funcționare ale mașinilor, raportarea anomaliilor, reparații și înlocuiri cu piese de schimb sunt câteva din activitățile realizate de echipa noastră.

 

Parteneriatele noastre de lungă durată cu clienți de renume se datorează calității serviciilor oferite, profesionalismul și flexibilității echipei nostre, stabilității structurii Normandia și principialității organizației nostre.

Pentru mai multe informații despre serviciile de mentenanță industrială oferite de Normandia, contactează Responsabilul de mentenanță la numărul de telefon:  +40-759-047-141