Client

Industria alimentară este în plină expansiune pe plan internațional. Partenerii noștri în acest domeniu demonstrează că inovația a devenit un factor cheie în această industrie și sunt preocupați de tehnologie, atât prin automatizarea operațiunilor cât și prin digitalizare, ultima deschizând noi oportunități în industria de profil.

Unul dintre acești parteneri Normandia este Shick Esteve. Compania proiectează, produce și instalează sisteme integrate de automatizare pentru diferite etape ale procesării materiei prime.

 

Provocare

Montajul silozurilor și al instalațiilor de alimentare cu ingrediente; echipări electrice aferente montajului și punerii în funcțiune a echipamentelor.

 

Proiect

Echipa noastră de profesioniști este pregătită pentru orice provocare în materie de montaj de linii de producție și ambalare pentru industria alimentară.

Suntem la curent cu inovațiile partenerilor noștri, prezentate la cea mai mare expoziție dedicată industriei de panificație, patiserie și cofetărie, IBA-München, 2018, având oportunitatea de a executa pentru aceștia lucrări de instalare a unor linii automatizate de ultimă oră.

Tehnicienii Normandia instalează linii cu sisteme automatizate integrate, module interconectate, cuptoare încărcate și descărcate în mod automat și sisteme de cântărire și dozare automată.

Pentru Shick Esteve, 9 tehnicieni de la Normandia, din care 4 mecanici și 5 electricieni realizează în Spania, la Madrid, pe o durată de 5 săptămâni montajul silozurilor și al instalațiilor de alimentare cu ingrediente și echipări electrice aferente montajului și punerii în funcțiune a echipamentelor.

 

       

 

Normandia intervine încă din anul 2015 alături de Shick Esteve, la numeroase lucrări de montaj mecanic și instalare electrică a acestui tip de echipamente.

Primele nostre proiecte s-au desfășurat în Franța și au continuare în Regatul Unit și Norvegia, la beneficiarii care sunt în acord cu noile tendințe de consum și cu orientarea spre produsele de panificație și patiserie de calitate.

Sfârșitul anului 2018 și începutul anului 2019 sunt marcate de noi proiectele alături de Shick Esteve, în Spania.

Normandia este un furnizor de servicii apreciat de către producători importanți de echipamente destinate industriei alimentare, iar parteneriatele de lungă durată s-au construit pe încrederea partenerilor acordată echipelor noastre de profesioniști.