Client

Clientul nostru este lider mondial în sectorul auto și industrial. Compania produce componente pentru industria de mașini-unelte, componente pentru industria de autovehicule și rulmenți de mari dimensiuni pentru diferite aplicații industriale.

Provocare

Executarea unor operații de mutare și reamplasare de echipamente industriale CNC și realizarea unor lucrări de mentenanță planificată la CNC-uri.

Proiect

Echipele de mecanici și electricieni Normandia asigură relocarea de CNC-uri (mașini de strunjire, mașini de frezare, mașini de rectificare și de superfinisare) între 7 și 36 to. Operațiile de mutare și reamplasare constau în deconectarea mașinilor de la utilități, curent, aer și emulsie, demontarea mecanică pe componente și subansambluri transportabile, deplasarea pe role către noul amplasament, așezarea utilajelor și reasamblarea mecanică și electrică.

Normandia asigură mentenanță preventivă, predictivă și corectivă asupra unor mașini-unelte: schimbarea uleiului din bazinul hidraulic, curățarea filtrelor, verificare instalațiilor electrice, a lămpilor din dotare, a butoanelor și tablourilor de alimentare și de comandă, a pupitrelor de comanda ale mașinilor, precum și lucrări de reparații la cutiile de viteză și de avans, reparația și înlocuirea unor motoare electrice principale, reparația și întreținerea sistemelor de protecție.

Clic pe săgeată pentru a vizualiza galeria foto