În perioada 16-19 mai 2017, Normandia participă în calitate de partener și sponsor la evenimentul Zilele Educației Mecatronice”, una dintre cele mai importante manifestări ale anului pentru învățământul academic brașovean. Evenimentul din acest an marchează 25 de ani de la înființarea specializării de Mecatronică la Brașov.

 

Manifestarea organizată de Universitatea Transilvania din Brașov, prin Facultatea de Design de Produs și Mediu și Departamentul Design de Produs, Mecatronică și Mediu, reunește centre universitare reprezentative din România care asigură pregătire de excelență în domeniul mecatronic. Alături de Normandia, parteneri sunt societăți de renume, din România și multinaționale, care desfășoară activități în domeniul mecatronic sau conexe, institute de cercetare, asociații profesionale, instituții locale și parteneri media.

 

Inițiată de Universitatea Transilvania din Brașov, cu o primă ediție la Brașov în anul 2010, ,,Zilele Educației Mecatronice” a ajuns la Ediția a VIII-a, desfășurându-se în anii precedenți în alte centre universitare din țară: la Timișoara în 2011, Cluj-Napoca în 2012, Galați în 2013, București în 2014, Craiova în 2015 și Iași în 2016.

Toate activitățile de pregătire a studenților mecatroniști brașoveni se desfășoară în cadrul Clubului de Mecatronică ce reunește studenții de la ciclul de licență al programului de studii Mecatronică și studenții din ciclul de masterat al programului de studii Sisteme Mecatronice pentru Industrie și Medicină.

Clic pe săgeată pentru a vizualiza galeria foto

Normandia va acoperi integral toate premiile acordate în cadrul Concursului National de Realizări în Domeniul Mecatronicii și va avea un membru în juriul competițiilor, în persoana domnului inginer Daniel Tăune.

Programul manifestării și alte informații pot fi găsite la adresa:

http://www.unitbv.ro/fdpm/Evenimente/ZEM2017.aspx